Производител: Toy Color
Код на продукта: 1709000999016
Наличност: В наличност
Цена: 10.14лв. с ДДС 11.27лв. с ДДС

Цена: 8.45лв. без ДДС

Количество:

Метални тубички с 12 цвята х 7,5 мл гъста и матирана висококачествена темперна боя.

Темперната боя на Toy Color е с ярки и непрозрачни цветове, с матово покритие, които могат да се смесват за постигане на пълна цветова гама. Тубичките са изработени от алуминий, а самата темперна боя е супер лесна за пране.


Може ли темерна боя, която е с висока концентрация на пигмент да бъде лесна за пране? 

Да, в нашия случай! Няколко милилитра темперна боя смесена с вода ще бъде достатъчна за рисуване на големи повърхност без добре познатите досадни странични ефекти: петна (моля, прочетете инструкциите, за да пристъпите към правилно пране на дрехите).

Алуминиевият материал използван за тубичките е такъв, че веднъж смачкан, не възстановява оригиналната си форма. Това гарантира, че боята е предпазена от всякакви „смукачи“ на въздух, които биха имали склонност да я изсушат бързо.

Как да използваме екстра фина темперна боя?

  • Разреден цвят: на определена възраст можем да се доверим на детето и неговите способности и внимание да смесва темперна боя с вода, за да получи по-разреден цвят.
  • Плътен цвят: разбира се, може да се използва темперната боя и без да се разрежда за постигане на силно наситени цветове. 
  • В допълнение, капакът на кутията е проектиран да се използва като палитра. Благодарение на формата си, в която има изпъкналости, е възможно да се смесват цветовете с четката и малко вода.  Това ви позволява да рисувате с повече комфорт, без да сте ограничени от използването на допълнителни аксесоари, които намаляват работното пространство като чашки, палитри и други.

Използването на Toy Color темперна боя предлага практичност, гъвкавост и широка гама от цветове. Това е идеален избор за тези, които търсят техника за рисуване, подходяща както за начинаещи, така и за по-опитни художници.


Произведено в Италия. Лесно за пране. Без глутен. 


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти