Условия на доставка  

Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас.

Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа, с доставка в населени места с обекти на ОФИС В ООД и за суми над 30 лв. с ДДС, ще бъдат доставени БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден.

За поръчки извън населените места с обекти на ОФИС В ООД и стойност над 100лв. без ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА*.

При поръчки на стойност до 100 лв. без ДДС се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв. с ДДС до офис на избран от Вас куриер (Еконт или Спиди) или 8 лв с ДДС до посочен от клиента адрес за доставка. 

Всички поръчки, направени до 13.00 часа и потвърдени от клиент след телефонно обаждане, се обработват и изпращат на деня. Поръчки направени след 13.00 часа се обработват на следващия работен ден. 

*Условията за безплатна доставка за поръчки над 100 лв. не важат за извънгабаритните продукти на намаление в месечната промоция- столове, метални шкафове, офис мебели, мека мебел и дъски с размер над 90/120см. За извънгабаритни продукти в промоция цените за доставка за следните: 

Стол
10 лв. без ДДС за брой
Метални шкафове и гардероби
25 лв. без ДДС за брой 
Дъски с размер над 90/120 см20лв. без ДДС за брой
Мебелни композиции и мека мебел

Спрямо куриера 

Населените места с обекти на ОФИС В ООД може да видите тук.

В останалите населени места на страната доставката се извършва с куриер за сметка на получателя. 

Поръчки направени в събота и неделя или в официални почивни дни, ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.


Начини на плащане:

  • Наложен платеж: Сумата на поръчката се заплаща на куриера в момента на получаването й.
  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „ОФИС В“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
  • Директно плащане с банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, Borika / Борика издадени от български или чуждестранни банки. Не се изисква регистрация на картата и регистрация в разплащателна система. Плащането се извършва чрез Виртуален ПОС терминал, за който Офис В ООД има сключен договор. Разплащанията са базирани на 3-D Secure технология, разработена съвместно от международните картови организации Visa и MasterCard, която предоставя изключително висока сигурност на страните, участващи в процеса. Търговецът не събира, не съхранява и не обработва картови данни.