Производител: Toy Color
Код на продукта: 1709000999008
Наличност: В наличност
Цена: 2.90лв. с ДДС

Цена: 2.42лв. без ДДС

Количество:

Акрилната боя в пластмасова туба от 25 ml е висококачествен художествен материал, предназначен за боядисване и декоративни работи.

Ето някои основни характеристики и описания на тази боя:
Обем и опаковка: Тубата съдържа 25 мл акрилна боя, която е опакована в издръжлива пластмасова туба със защитен капак. Това осигурява удобно съхранение и защита от изсъхване.
Вид боя: Акрилната боя е на базата на акрилни полимери, които осигуряват бързо съхнене и образуване на трайно филмово покритие.
Цветова гама: Акрилните бои се предлагат в широка гама от цветове, което позволява на художниците да избират правилните нюанси за своите творчески проекти.
Текстура и консистенция: Боята има гладка текстура и умерена консистенция, което я прави лесна за нанасяне върху различни повърхности. Може да се използва както за оцветяване на плоски повърхности, така и за прилагане на текстурни ефекти.
Възможност за смесване: Акрилните бои се смесват добре една с друга, което позволява на художниците да постигнат различни нюанси и цветови градации.
Бързо съхнене: Едно от предимствата на акрилните бои е, че съхнат бързо. Това ускорява работния процес и ви позволява бързо да преминете към следващия етап от творческия процес.
Устойчивост: След като изсъхне, боята образува трайно и гъвкаво покритие.
Предназначение: Акрилните бои често се използват за рисуване на платна, илюстрации, декоративни работи и занаятчийски проекти.
Тези характеристики правят акрилните бои в туби удобен и популярен избор сред художници и творчески ентусиасти.


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти