Производител: Toy Color
Код на продукта: 1709000999137
Наличност: В наличност
Цена: 12.90лв. с ДДС

Цена: 10.75лв. без ДДС

Количество:

Тази акрилна боя принадлежи към гамата Kreable, тя е продукт на водна основа, готов за употреба. Кутията с 5 бурканчета от 25мл акрил мат включва и четка с дървена дръжка.


На каква повърхност мога да ги използвам?

Тази боя е най-вече подходяща за повърхности като платно, дърво, стъкло, пластмаса и др., където е нужна по-сериозна плъстност на боята. Нанася се лесно и след изсъхване е непрозрачна и покриваща. Устойчива е на триене, но не и на миене в съдомиялна машина. При изцапване на ръцете, спокойно може да се измиете със сапун и вода. За да се възползвате максимално от тази боя е препоръчително да използвате меки четки със синтетичен косъм или шпатула, за да съберете цвета, преди да го смесите. Що се отнася до четките, които ще използвате, по-добре е да се спрете на тези с плоски и меки косъмчета и е препоръчително да ги измиете веднага след употреба.

Акрилната боя ви позволява да я ползвате върху множество повърхности и да се забавлявате с натрупване на дебели слоеве боя.

Акрилните бои са устойчиви във времето, не подлежат на пожълтяване или други промени. Подходящи са за илюстриране на комикси и карикатури. Акрилите са много устойчиви, така че се използват и в боядисването на стени; когато изсъхнат, не се напукват и не се лющят. Бързото им съхнене ги прави неподходящи за създаване на произведения на изкуството, които изискват продължителна обработка.


Акрилните бои са подходящи за всички възрасти; възрастните и децата могат да разгърнат своята креативност. Тази хартиена опаковка съдържа 5 буркана от 25 ml матова акрилна боя (червена, жълта, зелена, синя и черна) и включва четка с дървена дръжка.


Произведено в Италия. Без глутен.


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти