Производител: Toy Color
Код на продукта: 1709000999136
Наличност: В наличност
Цена: 29.88лв. с ДДС

Цена: 24.90лв. без ДДС

Количество:

• Темперни бои TEMPERA MANIA и тяхната 85 см-рова опаковка съдържа 22 бурканчета с по 25 ml боя:

• 6 бр. темперни бои в класически цветове,

• 4 бр. темперни бои в пастелни нюанси,

• 4 б. темперни бои в перлени цветове,

• 4 бр. флуорисцентни темперни цвята,

• 4 бр металически темперни цветове,

• 2 четки за рисуване


Tempera Mania е брилянтна идея за подарък за любителите на цветовете! Истинска банда от цветове! 

Tempera Mania е комплект за малки и пораснали художници, които искат да смесват цветове, като си играят с различни цветови ефекти. Използването на темперни цветове е популярен начин за рисуване, особено за начинаещи и за училищни проекти. 

Ето едно мини ръководство за използване на темперни цветове: с четка можете да смесвате цветовете върху палитра или чиния, докато получите желания нюанс. Можете да експериментирате с различни цветови комбинации, за да реализирате безкрайни ефекти и нюанси. Можете да рисувате върху хартия или платно, като нанасяте темперни цветове на тънки слоеве за по-голяма прозрачност или по-дебели слоеве за по-матов вид. След като завършите вашите артистични творения, е хубаво да почистите четките със сапун и вода, като премахнете напълно температа от четките, за да ги поддържате в добро състояние. 


Какви са предимствата от използването на темперни цветове? 

Матово покритие: темперната боя осигурява непрозрачно и равномерно покритие върху работната повърхност. Това ги прави идеални за покриване на фонове или предишни цветни щрихи. Можете лесно да коригирате грешки или да правите промени, без да оставяте видими следи. 

Лесен за използване, особено за начинаещи или училищни арт проекти. 

Предлагат се в бурканчета от 25 ml и се смесват лесно, за да се получи широка гама от цветове. Бързосъхнеща: боята изсъхва бързо в сравнение с други бои, например като маслената. 

Универсалност: темперните боу могат да се използват върху различни повърхности, като хартия, картон, платно, дърво и др. 


Забавлявайте се с бандата от цветове на Toy Color!

Лесни за миене. Без глутен. Произведено в Италия, CE.


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти