Производител: Toy Color
Код на продукта: 1709000999132
Наличност: В наличност
Цена: 11.90лв. с ДДС

Цена: 9.92лв. без ДДС

Количество:

Магията на водните бои се удвоява с тези макси-размер флуоресцентни бои! Благодарение на гигантския размер на всеки цвят боя и на енергията, и силата на флуоресцентните цветове:  Уау-ефектът е гарантиран!

Боите Fluo Maxi са 6 цвята по 55 мл са продукт, подходящ за развлекателна и училищна употреба. Тези водни бои на Toy Color се различават от другите водни бои на пазара, тъй като таблетките не се състоят от пресован прах, което допринася за по-доброто качество при рисуване.


Комплектът съдържа дебела четка като аксесоар, но благодарение на гигантскив размер на всеки цвят също може да се използват и нетрадиционни инструменти директно върху боята: Опитайте с гравиран картоф например или използвайте цялото си въображение, за да създадете уникални и персонализирани творения!

Боите Fluo Maxi са висококачествен, дълготраен продукт, предназначен за училища, детски градини и центрове или също като подарък за цялостното развиване на детската креативност. Перфектни за партита, рождени дни или тематични партита за деца, в подаръчни кутии.


Ако разредите водните бои с малко количество вода, те могат да бъдат по-силно покриващи.. Използването на много вода ще осигури полупрозрачни цветове.

Изсъхват бързо за около 15 минути. Опитайте ги и оставете креативността си да процъфтява!


Произведено в Италия. Без глутен. CE.


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти