Производител: OMEGA
Код на продукта: 7204700999721
Наличност: В наличност
14.40лв.

Цена без ДДС: 12.00лв.

Количество:

Omega ARBLASTER OGVRARBO е безжичен контролер във формата на пистолет, посветен на всички смартфони. Специализираните игри ви позволяват да се придвижите в света на разширената реалност, благодарение на още по-добро представяне на реалността - вземете пистолета, движете се, стреляйте в реалност и наблюдавайте ефектите си на екрана на смартфона.

РАЗШИРЕТЕ ТЕЛЕФОНА СИ

Omega ARBLASTER OGVRARBO използва Bluetooth технология за комуникация със смартфон, така че връзката не изисква кабели и е мигновена. Вградената в контролера дръжка ви позволява да работите с устройства с диагонал на екрана от 4 до 6 инча. Две традиционни AAA батерии се използват за захранване на контролера.

НОВО ИЗМЕРЕНИЕ НА РАЗВЛЕЧЕНИЯТА

За да започнете да играете, просто сканирайте QR кода на пакета - тогава ще бъде изтеглено безплатно приложение (достъпно за Android и iOS), в което са налични игри, посветени на контролера. Екшън, приключенски, състезателни, образователни игри - можете да избирате от над 40 безплатни игри. Новите игри се добавят и актуализират редовно.

ПЕЧЕЛЕТЕ ПРЕДИМСТВО

Изстрел, джойстик и 4-посочен контролер - благодарение на такива възможности за работа, ще спечелите предимство пред конкуренцията и ще бъдете непобедими във всяка игра.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Корпус: ABS пластмаса

Размери: 23 х 14 х 6 см

Тегло: 170 грама

Захранване: 2 AAA батерии

Свързване: Bluetooth 4.0

Приложение: Android, iOS

Брой игри: 41


Изображенията са с илюстративен характер!

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти