media

Офисът е място, на което както ръководството, така и служителите прекарват по-голямата част от деня си. Това от своя страна означава, че ако искаме да осигурим приятна работна обстановка, трябва на всяка цена да се погрижим за добрата организация на многобройните документи, артикули и пособия в офиса.

Много често се счита, че голяма част от офис консумативи са излишни докато не се сблъскаме веднъж с тях и не осъзнаем функционалността им. След това свикваме да ги използваме до такава степен, че трудно бихме могли да си представим офиса си по начина, по който е изглеждал в началото.

В наши дни имаме късмета да се радваме на богат асортимент от артикули във всяка една ниша, като едновременно с това често изпадаме и в дилема кое от всичко е полезно и би ни свършило работа. По същия начин стои въпроса и с офис материали. Именно затова в OfficeV сме организирали артикулите си толкова добре, колкото Вие искате да организирате своя офис.

Дъски – бели, коркови, магнитни, стъклени

В нашия онлайн магазин можете да откриете огромно разнообразие от всякакви видове дъски в зависимост от личните Ви предпочитания и най-вече нужди. Ако често провеждате разнообразни оперативки, брейнсторминги и други срещи, на които се обсъждат различни идеи и за Вас е важно тяхното онагледяване, можете да заложите на висококачествени бели дъски. Предлагаме Ви избор измежду:

·       бели магнитни и немагнитни дъски;

·       бели дъски с дървени, цветни или алуминиеви рамки;

·       изключително практични и функционални мобилни самозалепващи бели дъски;

·       комбинация от бяла и коркова дъска 2в1;

·       за по-големи зали можете да заложите и на бели дъски с колелца, разположени на удобна и практична стойка, които нямат нужда от закрепване на стена

·       дъски с перманентно начертани редове, подходящи за класни стаи,  като бяла дъска с тесни и широки редове за по-малките или с нормални редове за по-големите ученици

·       Стъклените дъски за писане, от своя страна, са много устойчиви и лесни за поддръжка, което ги прави канцеларски материал с дълъг експлоатационен срок и ги превръща в предпочитана инвестиция. Стъклените дъски за писане са магнитни и са по-стилния нов тип модел дъска за стена. Всички дъски имат разнообразни размери и се предлагат в няколко форми в зависимост от свободното пространство и необходимостите на офиса.

Флипчарти

Полезни и практични, флипчартите са чудесен инструмент за представяне на информация и презентации. Тяхното основно предимство е в това, че имат възможност за прикрепване на листове, но могат да се използват и като бяла дъска. Флипчартите, от друга страна, също могат да бъдат мобилни със стойка на колелца или стационарни без колелца. При тях също има два типа повърхност: магнитна и немагнитна.

След закупуване на нужните средства за презентация, препоръчваме да разгледате и нашите аксесоари за бели дъски и флипчарти. Предлагаме различни цветове и видове борд маркери или още наричани маркери за бели дъски, гъби за бели дъски, препарати за почистване на бели дъски, с който дори и стари следи ще се премахнат по-лесно, както и магнити за закрепяне на листа по дъските.

Съвременните офиси задължително предоставят зали за презентации, конферентни зали и обособени места, предназначени за оперативки, събирания и обсъждания на различни теми. Комфортът по време на такъв тип срещи е от първостепенна важност, а оборудването на залите е един от ключовите елементи за постигането на уютна, приятна и функционална обстановка на работното място. Иновативните бели, стъклени и коркови дъски, флипчартове и комбинирани дъски от OfficeV ще превърнат Вашия офис в любимото работно място на всеки служител! Всеки от артикулите ни е с високо качество и е подбран на база най-актуалните тенденции в офис оборудването – бъдете практични, функционални и оборудвайте работното си място със стил!


  • May 15, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Остави коментар

Email адресът няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с*