media
Когато става дума за офис мебели, дървото винаги е било основен материал за производството на всякакъв вид артикули. Въпреки това, модерният човек вече е готов да експериментира с различни материали, особено поради тенденцията „go green“ – опазване на околната среда и съхраняване на невъзобновяемите природни ресурси.
Един от навлезлите на мода материали е металът. Въпреки че някога се смяташе за утилитарен, той започна все повече да набира популярност както заради естетическата си стойност, така и заради множеството предимства, които притежава. Вижте какви са те:
Защо да заложите на мебели от метал за вашия офис?
1. Издръжливост:
Металните мебели са изработени от здрави материали, което ги прави дълготрайни. При тях не се наблюдава типичното за дървото износване, което от своя страна не налага честа смяна. Това ги прави разумна инвестиция – сдобивате се едновременно с красиви и устойчиви мебели за години напред!
2. Стил:
Днешните метални мебели не са монотонни, тъй като се предлагат в различни стилове и дизайни, които могат да изглеждат толкова добре, колкото дървените. Без значение каква е дизайнерската тема на вашия офис, можете да получите метални мебели, които съответстват на цялостния интериор.
3. Безопасност:
Здравината на металните мебели предпазва от кражби. Освен това, тези мебели са огнеупорни и в случай на внезапно избухване на пожар или злополука мебелите ви ще останат невредими, заедно с цялата документация и бизнес инвентар, които съхранявате в тях.
4. Екосъобразност:
Във време, когато замърсяването на околната среда е огромно предизвикателство за нашето здраве и живот, металните мебели са най-правилният избор. Те могат лесно да се рециклират и не изискват изсичане на дървета или използване на твърде много химикали за добиването си.
5. Лесна поддръжка:
Едва ли има други толкова лесни за поддръжка мебели като металните. Те не изиксват специфични препарати и по-сериозна грижа. Почистването с просто вода и сапун е повече от достатъчно. Мебелите от метал позволяват и почистване с дезинфектанти, което ги прави перфектни за използване в детски градини, ясли, училища, офиси и други.
6. Рентабилност:
Освен че са издръжливи и привлекателни, металните мебели са и много достъпни. Тяхната цена е много по-ниска от тази на дървените и фактът, че са по-издръжливи във времето предполага, че цикълът на смяна също е по-рядък, което допринася за спестяване на финансови инвестиции в офис мебели.
    OfficeV ви предлага разнообразен асортимент от метални мебели:
-    Метални гардероби – можете да избирате измежду различни видове метални гардероби като размер, секции, цветова гама и дизайн, в зависимост от нуждите на Вашия бизнес и интериора на офиса ви. Металните гардероби са идеални за големи съблекални, както и за персонални административни офиси, медицински кабинети и други бизнес и масови помещения.
-    Метални шкафове – висококачествените офис шкафове, които ще откриете в онлайн магазина OfficeV са с разнообразни размери и отделения, всички от които се заключват. Този тип шкафове са подходящи както за поставяне в друг шкаф, така и за основен шкаф във вашето административно пространство и са идеални за съхранение на важна документация и артикули като например медикаменти във фелдшерски кабинети и болнични стаи.
-    Метални кардекси – изключително прецизно изработени, функционални и практични, офис шкафовете тип „кардекс“, които ще откриете в OfficeV се предлагат в различни размери и на достъпни цени. Металните кардекси са със заключващи се чекмеджета и блокировка срещу едновременно отваряне на повече от едно чекмедже. Те са подходящи за съхраняване на конфиденциална информация и са идеални за всякакъв тип офиси, кабинети и административни помещения.

  • Dec 22, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Остави коментар

Email адресът няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с*