media

Защо да изберете Monolith? – качество, доказано във времето!


Monolith е водеща компания за производство на бизнес машини и бизнес багаж, която се е наложила на пазара за офис консумативи благодарение на своя дългогодишен опит и множество награди за обслужване на клиенти и иновации.

Основна цел на компанията е осигуряването на висококачествени решения за работното място и извън него. Monolith e световна корпорация със съоръжения в Европа, САЩ и Далечния изток, работеща с клиенти в над 45 страни по света.

Артикулите на Monolith

Асортиментът от офис консумативи на Monolith е голям и компанията покрива разнообразни категории артикули. Каталогът им включва две основни линии продукти:

-       Бизнес машини (в офиса)

В тази категория можете да откриете ламинатори, шредери, машини за подвързване, различни размери фолиа за ламиниране, копирна фото хартия, иновативни органайзери за бюра. Те са предназначени за улесняване дейността в офисите и постигане на качествени крайни резултати.

-       Бизнес багаж (извън офиса)

Освен за комфорта в офиса, от Monolith са се погрижили за всички онези, чиято работа е свързана с ежедневно пътуване както на близки, така и на далечни разстояния. Пренасянето на таблети, лаптопи, рекламни материали и документи е основно перо в комуникацията с клиенти на световните корпорации. Това от своя страна изисква качествени аксесоари, които да осигурят безпрепятственото транспортиране на всичко необходимо.

Сред техните артикули се открояват изключително висококачествени и функционални чанти за лаптоп, конферентни чанти, раници за лаптоп, чанти за документи, дамски бизнес чанти, пилотски куфари.

Чанти и раници за лаптоп Monolith

Ориентирани както към комфорта на модерния човек, така и към сигурността на офис документите и техниката, чантите и раниците за лаптоп от Monolith са изработени от висококачествени материали, които ги правят едновременно издръжливи и удобни за носене. Техните предимства са в това, че са компактни и практични, но имат и достатъчно вместимост, за да поберат всичко нужно, което ви трябва, когато тръгвате по работа.

Чанти за документи и конферентни чанти Monolith

Мениджърските позиции изискват отношение и към най-малкия детайл. Доверете се на функционалните чанти за документи и конферентни чанти от Monolith, когато имате нужда от доверен партньор във всяко отношение!

Стил и удобство с дамски бизнес чанти Monolith

Конвенционалните дамски чанти обикновено подхождат на стилното дамско облекло, но не винаги са подходящи за пренасяне на всички бизнес документи и аксесоари, когато се налагат пътувания, презентации, срещи с клиенти и др. Затова от Monolith са създали дамска линия бизнес чанти, които успешно съчетат стил, удобство и функционалност.

Monolith Blue Line – с мисъл за бъдещето и природата

Все по-задълбочаващият се проблем с опазването на околната среда и съхраняването на невъзобновяемите природни ресурси повдига въпроса за производството на устойчиви артикули, които да бъдат създавани с мисъл за бъдещето. И от Monolith не се бавят – своевременно създават серията Blue Line – всички продукти от тази колекция са създадени изцяло от рециклирана пластмаса. Ще разпознаете артикулите по стилната синя линия, разположена на видимо място. В колекцията можете да откриете чанти за лаптоп, раници за лаптоп, конферентни папки.

            OfficeV x Monolith

            Ориентирани изцяло към предлагането и дистрибуцията на висококачествени офис консумативи, ние от OfficeV предоставяме голяма част от асортимента на Monolith. При нас можете да откриете както техническите устройства и техните консумативи, така и бизнес аксесоарите, предназначени за използване извън офиса. Свържете се с нашите сътрудници, за да получите повече информация за артикула, който ви интересува!

  • Dec 08, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Остави коментар

Email адресът няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с*