Условия на доставка  

Уведомяваме Ви, че сайтът прави проверка за наличностите на продуктите и Ви показва ориентировъчен срок за доставка в зависимост от локацията Ви към момента на потвърждаване на Вашата поръчка.

Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!


Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа, с доставка в населени места с обекти на ОФИС В ООД и за суми над 30 лв. с ДДС, ще бъдат доставени БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден. За поръчки извън населените места с обекти на ОФИС В ООД и стойност над 100лв. с ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА. При поръчки на стойност до 100 лв. с ДДС се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв. с ДДС до офис на избран от Вас куриер или 8 лв с ДДС до посочен от клиента адрес за доставка.

Населените места с обекти на ОФИС В ООД може да видите на: officev.bg/магазини


В останалите населени места на страната доставката се извършва с куриер за сметка на получателя. При обработване на поръчката наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за стойността на куриерската услуга, която следва да заплатите и за да потвърдите изпращането на поръчката.


Поръчки направени в събота и неделя или в официални почивни дни, ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.

Начини на плащане:

  • Наложен платеж: Сумата на поръчката се заплаща на куриера в момента на получаването й.
  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „ОФИС В“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
  • Директно плащане с банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, Borika / Борика издадени от български или чуждестранни банки. Не се изисква регистрация на картата и регистрация в разплащателна система. Плащането се извършва чрез Виртуален ПОС терминал, за който Офис В ООД има сключен договор. Разплащанията са базирани на 3-D Secure технология, разработена съвместно от международните картови организации Visa и MasterCard, която предоставя изключително висока сигурност на страните, участващи в процеса. Търговецът не събира, не съхранява и не обработва картови данни.