Производител: PLATINET
Код на продукта: 2070550030
Наличност: В наличност
Цена: 28.80лв. с ДДС

Цена: 24.00лв. без ДДС

Количество:

Мини овлажнител за въздух HAZY ще осигури правилното ниво на влажност във вашия офис или спалня! Използвайки ултразвук, той превръща водата в деликатна мъгла, която носи незабавно облекчение и подобрява благосъстоянието. Предлага се в бял и тъмносин цвят.

Характеристики на продукта:
Капацитет: 200ml
Ефективност: 35-40mL/h
Тегло: 110g
Непрекъсната работа до 4 часа
Прекъсната работа до 8 часа
Деликатна подсветка в 7 цвята
Автоматично изключване след консумация на вода
Тип мощност: USB

ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ ЗДРАВЕТО И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ
Правилно овлажненият въздух подобрява качеството на съня, повишава имунитета, предотвратява дразнене на очите и дихателните пътища или изсушаване на кожата и косата. Мини овлажнител за въздух HAZY овлажнява въздуха в домове, офиси и други помещения, като спомага за поддържането на постоянно препоръчително ниво на влажност на въздуха от 40 до 60%.

ИЗТОЧНИК НА МЕКА СВЕТЛИНА, ТИХА РАБОТА
Благодарение на LED подсветката в седем пастелни цвята, овлажнителят HAZY може да се използва и като източник на мека нощна светлина, без да пречи на съня ви.

КОМПАКТЕН РАЗМЕР И БЕЗОПАСНОСТ
Малкият размер на мини овлажнителя HAZY ви позволява да го вземете навсякъде, където имате нужда! Можете безопасно да го използвате в офиса без риск от инцидентни разливи - дори и случайно съборен, той не разлива вода благодарение на плътното затваряне. При изчерпване на водата в резервоара той се изключва автоматично, без риск от късо съединение или прегряване.


Изображенията са с илюстративен характер!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Подобни продукти