•  Отказ от поръчка, направена на www.officev.bg

Всеки потребител има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки; сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.

За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Като доставчик, ще възстановим на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. Длъжни сте да съхранявате получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1. Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП).

  • Ако желаете да върнете продукт, закупен от www.officev.bg, моля, попълнете формата тук
  • След попълване на формата, наш консултант ще се свърже с вас в рамките на 2 работни дни за уточняване на детайлите по връщането. 
  • Куриерската услуга за връщане на продукти е за сметка на подателя.